viernes, 21 de noviembre de 2008

10 nov Conclusions del G.A.C.

GRUP D'ALTERNATIVES A LA CRISI

Benvolgudes, benvolguts:

El passat 10 de novembre vàrem celebrar la primera convocatòria oberta del Grup d´Alternatives a la Crisi (GAC), al local d´EU. A la mateixa participaren una vintena de persones, que amb el correu amb còpia passau a ser una llista de distribució que esperam engreixar en els propers dies i setmanes.

Les conclusions de la reunió:

1. El recolzament total i la participació amb veu pròpia a la Manifestació global del 15-N. Hem d´aspirar a què sigui una mobilització exitosa, ampla i amb vocació de continuïtat (que no passi com amb el NO a la guerra).També s´hauria d´aprofitar el 15-N per convidar a formar part del GAC.

2. Editar un quadernet o tríptic sobre la crisi, que expliqui les seves causes profundes amb pedagogia crítica i exemples sobre allò quotidià que afecta a la ciutadania.

3. El GAC ha de tenir vocació oberta, tot i que sigui impulsat inicialment des d´EU.
D´entrada, es crearan dos grups:

- Grup de comunicació, amb na S.M. i n´A.G., que serveixi de suport de difusió a les diferents iniciatives que es duguin, i treballi com s´ha acordat en la recerca de llenguatges empàtics, recollint per exemple històries de vida de gent afectada per la crisi econòmica.

- Grup de debat i elaboració, coordinat per T.P., al qual hi ha més gent que ja ha manifestat la seva voluntat de formar-hi part, i que es dedicaria al debat d´idees i la producció i difusió d´opinions i pensament alternatiu. Es demana que qui pugui, participi a l´Assemblea de moviments anticapitalistes que tendrà lloc després de la mani del 15-N a Palma.
El grup de debat i elaboració es tornarà trobar el 24 de novembre, a les 19:30 h., al mateix lloc.

Ben cordialment, D.A.

No hay comentarios: